Home Agenda Entrega de la sol·licitud de la Beca Oriol Papell

Data

01 febr. 2020
Expired!

Entrega de la sol·licitud de la Beca Oriol Papell

al Talent i l’Esforç dels joves de Castellar del Vallès

5a CONVOCATÒRIA

 1. Motivació

La Secció Local d’Esquerra Republicana de Castellar va acordat instituir l’any 2015 en memòria de l’Oriol Papell i Torres una beca d’estudis, per a estudiants de Castellar per tal de promoure i reconèixer l’esforç i el talent de joves locals, i donar suport en la continuïtat dels seus estudis.

Oriol Papell i Torres (5 de gener de 1983 – 5 de maig de 2014). Llicenciat en Química per la UAB. Militant i activista convençut d’Esquerra Republicana de Catalunya i de les JERC. Membre actiu de la secció local d’ERC de Castellar del Vallès, fundador de les JERC d’aquest municipi i president d’ERC a Vilanova i la Geltrú. Implicat en diferents associacions i en l’organització d’actes de caire cultural i nacional com el Corre-llengua, la marxa de torxes o les diferents consultes sobre la independència de Catalunya prèvies al 9N.

Castellarenc convençut i regidor d’aquest poble des del 2007 fins el 2011. Amant de les tradicions, l’entorn natural i l’activitat associativa. Lluitador incansable vers una societat més justa i un país plenament lliure i sobirà. D’ideals ben fonamentats en l’aposta pel bé comú, la igualtat d’oportunitats i la posada en pràctica dels valors republicans. Ferm lluitador contra qualsevol tipus d’injustícies socials. Altruista, optimista i treballador incansable en la construcció d’un futur millor.

Així doncs, és amb la finalitat social de contribuir a la nostra millora col·lectiva en el camp de l’educació, que Esquerra Republicana de Castellar vol honrar la memòria de Oriol Papell i Torres amb una nova convocatòria d’una beca de suport d’estudis que recordi el seu nom i transmeti els seus valors a les joves generacions de la nostre vila.

Més informació

Reader Interactions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *